Bli’ selvforsynende - det’ miljørigtigt

At bruge strømmen selv, fremfor at sælge den, kan være en ret
go’ forretning!Og der er skam flere fordele end den økonomiske
– følg med nedenfor.

 

Mange spørgsmål…
Er du landmand med et stort elforbrug? Overvejer du at investere i et solcelleanlæg til at dække omkostningerne? Er du i tvivl om det kan betale sig? Hvad er formålet med solcelleinvesteringen – salg, dække eget forbrug eller sende godhjertet signaler? Man har mange spørgsmål, når det drejer sig om en solcelleinvestering – men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig på vej.

 

Det økonomiske...
Kort sagt er det ikke en milliardforretning for landmænd at sælge strømmen. Til landmænd kan der ydes et tilskud på 0,6 kr. de første 10 år, og 0,4 kr. de følgende 10 år. Da landmænd som regel indkøber strøm til 0,4 kr. bør du fokusere på at sælge strømmen, i stedet for at blive selvforsynende.

 

De andre fordele...
Den økonomiske værdi er ikke det der skal fokuseres mest på,men der er stadig en god signalværdi. Med en driftsikker solcelleløsning fra Sunfactor, kan du sende utroligt stærke signaler til både nuværende og potentielle kunder, om at din landbrugsejendom værner ekstra om miljøet og vores børns fremtid. Mange landmænd sidder som dig nu, og overvejer om det kan betale sig med en solcelleløsning. Forestil dig hvor stærke signaler du kan sende, hvis du investerer og ”bare” halvdelen af dine ”kollegaer” springer fra.

 

Hvis du stadig sidder med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 81747515 eller kontakte os her

 

Gyllekøling

 

Der kan søges Tilskud til omlægning til Vedvarende Energi i Landbruget. Tilskud på op til 65 % når I omlægger jeres produktion til VE eller Fjernvarme.

Hvem kan søge

 


Gratis hustjek!

Se dit hus med solceller
-og se hvor meget du sparer
Det koster kun en (god) kop kaffe!
Book her eller bliv ringet op: