En løsning med mange muligheder

  1. Du kan spare penge fra første år
  2. Det kan betale sig at forbrugstilpasse
  3. Solceller opladning og El-biler
  4. Din elmåler løber ikke baglæns men....
  5. Fordi du sparer på din CO2 udledning


Du kan spare penge fra første år

Selv med et 10 årigt lån vil du kunne ofte spare penge fra det første år. Har du en virksomhed kan du afskrive op til 25 % af anlæggets værdi om året og derved spare skat allerede fra første år. Til privarboliger findes der et utal af muligheder som man ofte ikke har tenkt på, så det gælder om at være kreativ.

Det kan betale sig at forbrugstilpasse

Solceller er stadig en god investering. Vores målsætning er at vores kunder altid skal kunne tjene pengene til et solcelleanlæg hjem igen inden for 10 år. Det kræver at anlægget bliver tilpasset til forbruget og at forbrugeren er instillet på at ændre lidt på sine vaner. Derefter er det både ren profit og energi. Der findes i dag batteriløsninger og styring, som kan hjælpe med at udnytte solcelle strømmen. De bedste er dog ofte at udnytte de muligheder, som allerede er til stede hos dig. Kontakt os her og lad os tage en snak om mulighederne.

 

Solceller opladning og El-biler

Hvis du påtænker at købe en el-bil og samtidig trænger til en ny carport, hvorfor så ikke vælge en carport med solceller. De dagtimer hvor el-bilen står til opladning, vil du kunne lagre din solcellestrøm i bilen batterier og skal ikke købe dyr strøm. Forbrugsmønsteret er selvfølgelig vigtigt og det vil være en klar fordel hvis bilen står til opladning i dagtimerne.

Men tænk på, at du har ca. 147 dage, hvor du ikke skal på job og du arbejder måske endda om aftenen eller natten. Der er altså for mange, et stort potentiale for at lagre solcellestrømmen i el-bilens batteri.

 

Offentlige virksomheder, som bruger el-biler til eks. hjemmepleje, kan også med fordel lagre solcellestrøm i bilernes batterier. Bilerne bliver måske brugt i dagtimerne, men ofte står en del af bilerne stille og der er også en del af denne transport, der foregår om aftenen.
Private kan somme tider også med fordel, lagre overskudstrøm i en elbils batteri, eller der kan alternativt installeres udstyr til styring af husets el  

Hvis I er interesseret i at høre mere om udnyttelse af solceller til opladning eller forbrugsstyring, så kontakt os her


Din elmåler løber ikke baglæns

Det er en drøm for mange af os, at producere sin egen strøm. Det kan godt sig gøre, men det kræver at du kan tilpasse dit forbrug. Nettomålerordningen med timeafregning, betyder at den strøm dit anlæg producere som du ikke kan bruge lige nu løber ud på nettet, og bliver i princippet solgt til markedspris. Hvis du du har brug for strømmen igen, kan du få kvit og frit inden for samme time, hente din overskydende strøm igen. Du kan læse mere om reglerne Her.


Fordi du sparer på din CO2 udledning 

Du vil kunne spare ca. 3-6 ton CO2 om året i mere end 30 år. For hver kWh der er lavet på kulkraft burges 850 g CO2 og du kan måske spare hele 7000 kWh om året (afhængigt af dit forbrug) hvilket giver ca. 6 ton CO2. En sparsommelig familie vil typisk have et forbrug lige under 4000 kWh og de vil derfor typisk købe et anlæg der giver 3-4000 kWh om året hvilket vil give en besparelse på 3 ton pa. I et større parcelhus vil der kunne være ca. 1 ton CO2 hvis man fylder det fra kælder til kvist.

 

For at høre mere om hvad du kan spare i kr. og CO2 er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

© Sunfactor - Solfangeranlæg og Solpaneler - Hvorfor solceller?

 

 

 

 

Gratis hustjek!

Se dit hus med solceller
-og se hvor meget du sparer
Det koster kun en (god) kop kaffe!
Book her eller bliv ringet op:


 

     
                                         Made in Germany