Kontakt

Sunfactor ApS
Mandøvej 9
4060 Kirke Såby 
CVR-nr: 34211078

Gratis hustjek

Få afklaret om dit hus egner sig til solcelleanlæg – og se billeder af dit hus med solceller. Det koster kun en (god) kop kaffe!

Sunfactor solcelleanlæg

Kontakt os i dag - så er du videre i morgen

Her kan du se step-by-step, hvordan processen foregår. Det hele tager typisk en måned fra start, til du har besluttet dig. 

  • Du kontakter os eller får os til at kontakte dig. Du skal blot kende dit elforbrug og størrelsen på dit tag.
  • Vi besøger dig og gennemgår, om dine bygninger er egnet til solceller og hvilken type anlæg, der vil passe til dig. Besøget tager 1-2 timer.
  • Vi laver et specifikt tilbud til dig med pris og beregning på forrentning samt et billede af din bygning med dit solcelledesign. Tilbuddet forpligter dig ikke til noget. Det hjælper dig bare til at træffe din beslutning.
  • Finansiering. Det må du ordne med din bank. Det er bedst, at du bruger din egen revisor, men vi kan også sætte dig i kontakt med en revisor i vores netværk.
  • Opsætning. Det tager fra 1-2 dage at sætte et lille solcelleanlæg op, store anlæg beregner vi efter forholdene. Tilslutning til elnettet bliver naturligvis foretaget af en autoriserede elektriker. Installationen er først færdig, når vi har sikret os, at alt virker, som det skal.
  • Instruktion: Systemet er 100% selvkørende, og du får vejledning i vedligeholdelse og rengøring (der er ikke meget, du skal vide).
  • Servicebesøg: Som led i Sunfactor Tryghed tjekker vi dit anlæg 1-2 gange om året, sørger for nødvendig rengøring og eventuel udskiftning af dele under fabriksgarantien ved skader eller nedbrud. Tilkøb efter aftale.

Kontakt os i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.