Faglighed og høj kvalitet
- få ro i maven.

Sunfactor tilbyder fremtidssikrede solcelleanlæg skræddersyet til den enkeltes behov. 

Vi tager ansvar… på flere måder

Først og fremmest tager vi ansvar for miljøet ved at booste kendskabet til og brugen af én de reneste og mest CO2-neutrale energikilder i verden.

Dernæst pålægger vi os ansvaret at gøre investeringer i solceller til en god forretning for vores kunder. Det opnås ved udelukkende at tilbyde sublime produkter med lang holdbarhed og høj virkningsgrad.

Kompromisløs kvalitet

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsstemplede solceller fra de største og mest anerkendte leverandører i branchen, som gang på gang vinder priser for bedste kvalitet, ydeevne og design.

Det betyder, at vi altid er up-to-date med det nyeste og mest optimale solcelleteknologi og du altid får den højeste rentabilitet, den længste holdbarhed og det flotteste design på dit solcelleanlæg.

Tryghed er essensen

Sunfactor arbejder for at skabe størst mulig tryghed omkring etablering af solcelleanlæg.

For det første giver det tryghed, når ens investering er fremtidssikker. Flere af vores leverandører har været i branchen i 25 år. Det har bl.a. den fordel, hvis der skulle ske en skade, at reservedele stadig vil være tilgængelige om mange år.

Dernæst giver det tryghed, når leverandørerne står inde for deres produkter. Alle vores leverandører tilbyder mindst 10 års produktgaranti og 20 års ydelsesgaranti. Det betyder, at du hos Sunfactor kun kan investere i pålidelige og holdbare produkter.

Med hele Norden som arbejdsområde

Sunfactor ejes og drives af Bjarne Madsen, der er uddannet energiekspert og har en baggrund indenfor industri, håndværk og teknik. En mangeårig glødende interesse for alternativ energi førte til Sunfactor ApS i 2010.

Sunfactor og Bjarne Madsen har gennem årene styrket sin position på markedet som en seriøs og pålidelig samarbejdspartner.

I 2019 overtog han solcellevirksomheden Gaia Solar v/Solaropti og viderefører virksomhedens service både B2B og B2C.

Medlem af Dansk Håndværk

Håndværkergaranti fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed udfører.

KSO certificeret

Formålet med ordningen er at sikre, at anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav og at firmaerne, der er med i ordningen, kan dokumentere, at de er i stand til at gøre dette.

Fronius Systempartner

Sunfactor er internationalt certificeret Fronius Systempartner.
Certifikatet gives for dedikeret rådgivning, installation og servicering af Fronius solcelleanlæg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.