Solceller til privatboliger

Når du overvejer investering i solceller, er det et valg med mange muligheder.

Vi kan skræddersy en komplet solcelleløsning til dit hjem og dit behov, uanset tagtype og tagflade.

Gratis hustjek

Derfor bør du starte med et bygningstjek og en snak om dine muligheder – det er helt uforpligtende og koster kun en god kop kaffe. 

Få afklaret om dit hus egner sig til solcelleanlæg – og se billeder af dit hus med solceller. 

Fakta og fordele

Det kan stadig godt betale sig at investere i et solcelleanlæg til din private bolig, både økonomisk og miljømæssigt.

Spar penge allerede fra år 1

Selv med et 10-årigt lån vil du ofte kunne spare penge fra det første år. Har du en virksomhed, kan du afskrive op til 25 % af anlæggets værdi om året og derved spare skat allerede fra første år. Til privatboliger findes der et utal af muligheder, som man ofte ikke har tænkt på, så det gælder om at være kreativ.

 

Tilpas dit forbrug

Solceller er stadig en god investering. Vores målsætning er, at vores kunder skal kunne tjene pengene til et solcelleanlæg hjem igen indenfor 10 år. Det kræver, at anlægget bliver tilpasset til forbruget, og at forbrugeren er indstillet på at ændre lidt på sine vaner. Derefter er det både ren profit og energi. Der findes i dag batteriløsninger og styring, som kan hjælpe med at udnytte solcellestrømmen. Det bedste er dog ofte at udnytte de muligheder, som allerede er til stede hos dig.

Kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.

 

Spar på din CO2-udledning

Med et solcelleanlæg vil du kunne spare ca. 3-6 ton CO2 om året i mere end 30 år. For hver kWh der er lavet på kulkraft bruges 850g CO2, og du kan måske spare hele 7000 kWh om året (afhængigt af dit forbrug), hvilket giver ca. 6 ton CO2.

En sparsommelig familie vil typisk have et forbrug lige under 4000 kWh, og de vil derfor typisk købe et anlæg, der giver 3-4000 kWh om året. Det vil give en besparelse på 3 ton om året.

Kontakt os for at høre mere om, hvad du kan spare i kr. og CO2.

Din elmåler løber ikke baglæns

Det er en drøm for mange af os at producere vores egen strøm. Det kan godt lade sig gøre, men det kræver, at du kan tilpasse dit forbrug.

Nettomålerordningen med timeafregning betyder, at den strøm dit anlæg producerer som du ikke kan bruge lige nu løber ud på nettet og bliver i princippet foræret gratis til elnettet.  Til gengæld, hvis du har brug for strømmen igen, kan du få kvit og frit inden for samme time hente din overskydende strøm igen. 

Solenergi til din el-bil

Hvis du tænker på at købe en el-bil og samtidig trænger til en ny carport, hvorfor så ikke vælge en carport med solceller? Når el-bilen står til opladning, vil du kunne lagre din solcellestrøm i bilens batterier og skal ikke købe dyr strøm. Forbrugsmønsteret er selvfølgelig vigtigt, og det vil være en klar fordel, hvis bilen står til opladning i dagtimerne.

Offentlige virksomheder som bruger el-biler til eks. hjemmepleje kan også med fordel lagre solcellestrøm i bilernes batterier. Bilerne bliver måske brugt i dagtimerne, men ofte står en del af bilerne stille, og der er også en del af denne transport, der foregår om aftenen.

Hvis I er interesseret i at høre mere om udnyttelse af solceller til opladning eller forbrugsstyring, så kontakt os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.